fbpx
/Etarska ulja
 • Collagen antirid krema je namenjena svim tipovima kože na kojoj su počeli da se primećuju prvi znaci starenja.
 • Stop Celulit masažni gel

  180RSD690RSD sa PDV-om
  MASAŽNI GEL - Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćena vitaminima - Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa
 • Stop Bol masažni gel

  250RSD400RSD sa PDV-om
  MASAŽNI GEL - Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćena vitaminima - Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.
 • Stop Umor masažno ulje

  200RSD5,000RSD sa PDV-om
  MASAŽNO ULJE - Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima - Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.
 • Stop Stres masažno ulje

  200RSD5,000RSD sa PDV-om
  MASAŽNO ULJE - Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima - Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.
 • MASAŽNO ULJE - Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima - Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa
 • Stop Celulit masažno ulje

  200RSD5,000RSD sa PDV-om
  MASAŽNO ULJE - Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima - Bez parafina,parabena, veštačkih boja i mirisa. Sastav: Biljna ulja badema, avokada i soje, Etarska ulja cimeta, pomorandže, ruzmarina i grejpfruta, Vitamin E.
 • Stop Bol masažno ulje

  200RSD5,000RSD sa PDV-om
  MASAŽNO ULJE - Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima - Bez parafina, parabena,veštačkih boja i mirisa.
 • Proširene vene predstavljaju problem koji je poslednjih godina u porastu, a najčešći uzroci su genetika, tj. slabi zidovi vena, hormonske promene, starosna dob itd. Melem protiv proširenih vena je kombinacija biljnih ulja (kantarion, maslina, lešnik, avokado) i eteričnih ulja (limun, kedar, pačuli, bosiljak, cimet), koji stimuliše epitelizaciju kože, smanjuje bol, otok, upalu i crvenilo i pospešuje prokrvljenost. UPOTREBA Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta više puta dnevno.
 • Virusne bradavice su promene na koži, koje nastaju zbog delovanja humanog papiloma virusa (HPV) u epidermisu kože. Mogu nastati prenosom virusa sa čoveka na čoveka. Moguće je i da se kod jedne osobe prenesu sa jednog mesta na koži na drugo. UPOTREBA Melem naneti u tankom sloju na željene delove više puta dnevno i svaki put sačekati da se posle nanošenja osuši. Tretman traje od 10 do 15 dana, a ako se ne dobije željeni rezultat posle prvog tretmana, napraviti pauzu 1 do 2 dana i krenuti iz početka.
 • Melem protiv akni i bubuljica predstavlja kombinaciju biljnih ulja (koštice grožđa, jojoba, maslina, žuti noćurak) i eteričnih ulja (čajno drvo, lavanda), koja dubinski deluje na prisutne promene na koži. Podstiče ubrzano sazrevanje postojećih akni i bubuljica i sprečava nastanak novih. UPOTREBA Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta 2 puta dnevno.
 • Dejstvo ovog melema je bazirano na prirodnom antibakterijskom i antiseptičkom dejstvu komponenti, koja sinergistički podstiču regeneraciju suve, ispucale i oštećene kože. UPOTREBA Melem se u tankom sloju nanosi, na željena mesta, više puta dnevno.
 • Melem sa nevenom

  490RSD sa PDV-om
  Melem sa nevenom čini kombinaciju biljnih ulja (neven, maslina) i eteričnog ulja lavande, koja je delotvorna kod posekotina, opekotina, gljivičnih oboljenja, kožnih zapaljenskih procesa, osipa, ojeda itd. UPOTREBA Melem u tankom sloju naneti na željena mesta, više puta dnevno.
 • Melem za bolje disanje

  490RSD sa PDV-om
  Melem za bolje disanje ublažava simptome prehlade i ima snažno dejstvo na disanje. NAPOMENA: melem je namenjen za spoljašnju upotrebu, nanosi se isključivo na zdravu kožu, ne sme se nanositi na lice i regiju oko očiju. UPOTREBA: Nanosi se utrljavanjem, u tankom sloju, više puta dnevno na grudi i leđa. Posebno uveče pre odlaska na spavanje.
 • Melem za hemoroide

  590RSD sa PDV-om
  Melem protiv hemoroida je izbalansirana kombinacija biljnih ulja (kantarion, neven, maslina, kamilica, žuti noćurak) i eteričnih ulja (smilje, lavanda, iglice sibirskog bora), koja deluju antiseptički, protivuplano i anestetički na obolelo tkivo. UPOTREBA: Melem u tankom sloju naneti na bolna mesta jednom dnevno (pre spavanja), a ako ima potrebe i više puta u toku dana.
 • Melem protiv reume

  490RSD sa PDV-om
  Melem protiv reume predstavlja kombinaciju biljnih ulja (maslina, badem) i eteričnih ulja (eukaliptus, ruzmarin, kleka, lavanda, menta), koja je namenjena lokalnoj upotrebi. Deluje anestetički, protivupalno i antibakterijski, ublažava bol, pomaže kod sportskih i drugih povreda. Pogodan je kod terapeutskih i relax masaža. UPOTREBA Melem naneti, u tankom sloju, na bolna mesta više puta dnevno.
 • Čvrsti parfem za muškarce 010 je 100% prirodna kombinacija pčelinjeg voska i jojobinog ulja. Obogaćeno sa vitaminima E, AD2, D-Pantenolom i kombinacijom etarskih ulja po Vašoj želji.
 • Čvrsti parfem za žene 013 je 100% prirodna kombinacija pčelinjeg voska i jojobinog ulja obogaćeno sa vitaminima E, AD2, D-Pantenolom i kombinacijom etarskih ulja po Vašoj želji.