fbpx
//Melem za hemoroide

Melem za hemoroide

590RSD sa PDV-om

Melem protiv hemoroida je izbalansirana kombinacija biljnih ulja (kantarion, neven, maslina, kamilica, žuti noćurak) i eteričnih ulja (smilje, lavanda, iglice sibirskog bora), koja deluju antiseptički, protivuplano i anestetički na obolelo tkivo.

UPOTREBA: Melem u tankom sloju naneti na bolna mesta jednom dnevno (pre spavanja), a ako ima potrebe i više puta u toku dana.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Oznaka:

Opis

Šta su to hemoroidi i melem za hemoroide?

Hemoroidi ili šuljevi su otečene vene, tj. meki čvorići plavkaste boje, u i oko anusa i donjeg dela rektuma. Stanja usled kojih dolazi do većeg pritiska na krajnjem delu debelog creva stvaraju uslove za razvoj hemoroida. Jedan od primera je trudnoća. Dugotrajno sedenje, zatvor i gojaznost su neki od faktora koji doprinose razvoju ovog problema. Melem za hemoroide pomaže kod problema sa hemoroidima izazvanih nekim od navedenih ili drugih uzroka.

Koji su to faktori koji doprinose razvoju hemoroida?

Ostali faktori koji doprinose razvoju hemoroida su i genetika, loša ishrana, psihički problemi, hormonske promene, određeni lekovi, nedovoljna fizička aktivnost, produžena upotreba laksativa. Osobe sa proširenim venama poseduju genetsku predispoziciju da razviju hermoroidalnu bolest.

Najčešći simptomi?

Neki od najčešćih simptoma hemoroida su svrab i peckanje, kao i izražen bol prilikom vršenja nužde.

Melem protiv hemoroida je izbalansirana kombinacija biljnih ulja (kantarion, neven, maslina, kamilica, žuti noćurak) i eteričnih ulja (smilje, lavanda, iglice sibirskog bora), koja deluju antiseptički, protivuplano i anestetički na obolelo tkivo. Eliminiše svrab i bol, zaustavlja krvarenje, ujedno radeći na jačanju samog obolelog tkiva.

Melem za hemoroide – UPOTREBA

Melem u tankom sloju naneti na bolna mesta jednom dnevno (pre spavanja), a ako ima potrebe i više puta u toku dana.

Pogledajte ostatak naše kolekcije melema.

Dodatna informacija

Težina /
Zapremina

50ml