fbpx
//Stop Insekt masažno ulje

Stop Insekt masažno ulje

750RSD6,000RSD sa PDV-om

MASAŽNO ULJE – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa

Opis

Stop Insekt masažno ulje, sastav i informacije

Stop Insekt masažno ulje – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.

Sastav: Biljna ulja badema, avokada i soje, Etarska ulja citronele, limunove trave, eukaliptusa i lavande, Vitamin E.

O insektima

Komarci, koji možda predstavljaju najveći problem, resprostranjeni su svuda i do sada je zabeleženo oko 3000 vrsta. Ovaj broj se povećava iz godine u godinu. Izbegavaju direktnu sunčevu svetlost, visoku temperaturu i suv vazduh. Usled toga aktivni su u večernjim časovima. Upotrebom Stop Insekt masažnog ulja zaustavite ovaj iritantan problem.

Pogledajte ostatak ponude iz naše STOP kolekcije.

Sastojci:

Badem – ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu. Usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

Avokado – jedinstveno bobičasto voće je jedna od najhranjivijih namirnica na svetu. Neki ga svrstavaju u povrće usled svog neutralnog ukusa i povišenog sadržaja masti. Neki od hranljivih sastojaka su kalijum, B vitamin i lutein.

Soja – biljna vrsta koja potiče iz Kine. Pored ulja i proteina u zrnu šolje se nalaze i druga jedinjenja sa povoljnim uticajem na zdravlje ljudi. To su izoflavoni, fitosteroli, saponini i fitinska kiselina.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

4 x 50ml, 500ml, 5l