fbpx
//Stop Stres masažno ulje

Stop Stres masažno ulje

750RSD6,000RSD sa PDV-om

MASAŽNO ULJE – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.

Opis

Stop Stres masažno ulje, sastav i informacije

Stop Stres masažno ulje – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.

Sastav: Biljna ulja badema, avokada i soje, Etarska ulja limunove trave, bergamota, geranijuma i lavande, Vitamin E.

O stresu

Mentalno zdravlje je podjednako bitno kao i fizičko. Hronični stres predstavlja rezultat lošeg odgovora na veliki broj neprijatnih ili nelagodnih životnih situacija. Takvi uticaji narušavaju odbrambene mehanizme osobe, ali kao neraskidiv deo svakodnevnice teško se mogu izbeći. Upotreba Stop Stres masažnog ulja pomoćiće vam u borbi sa ovim problemom.

Sastojci:

Badem – ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu. Usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

Avokado – jedinstveno bobičasto voće je jedna od najhranjivijih namirnica na svetu. Neki ga svrstavaju u povrće usled svog neutralnog ukusa i povišenog sadržaja masti. Neki od hranljivih sastojaka su kalijum, B vitamin i lutein.

Soja – biljna vrsta koja potiče iz Kine. Pored ulja i proteina u zrnu šolje se nalaze i druga jedinjenja sa povoljnim uticajem na zdravlje ljudi. To su izoflavoni, fitosteroli, saponini i fitinska kiselina.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

4 x 50ml, 500ml, 5l