fbpx
//Melem za bolje disanje

Melem za bolje disanje

990RSD sa PDV-om

Melem za bolje disanje ublažava simptome prehlade i ima snažno dejstvo na disanje.

NAPOMENA: melem je namenjen za spoljašnju upotrebu, nanosi se isključivo na zdravu kožu, ne sme se nanositi na lice i regiju oko očiju.
UPOTREBA: Nanosi se utrljavanjem, u tankom sloju, više puta dnevno na grudi i leđa. Posebno uveče pre odlaska na spavanje.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , , , ,

Opis

Na koji način deluje melem za bolje disanje?

Melem za bolje disanje ublažava simptome prehlade i ima snažno dejstvo na disanje. Pažljivo izbalansirana kombinacija biljnih ulja (maslina, neven), eteričnih ulja (eukaliptus, menta, iglice sibirskog bora) i kamfora, povećava količinu kiseonika u ćelijama, izbacivanje nagomilanog sekreta i umiruje uporni kašalj.

Šta je tačno prehlada?

Prehlada je izazvana virusnom infekcijom gornjeg respiratornog sistema.  Veliki broj različitih virusa mogu biti uzročnik, a na osnovu toga koji virus je u pitanju razlikuje se i stepen ozbiljnosti prehlade.

NAPOMENA

  • melem je namenjen za spoljašnju upotrebu
  • nanosi se isključivo na zdravu kožu
  • ne sme se nanositi na lice i regiju oko očiju

UPOTREBA

Nanosi se utrljavanjem, u tankom sloju, više puta dnevno na grudi i leđa.
Posebno uveče pre odlaska na spavanje.

Pogledajte ostale meleme koje imamo u ponudi.

Melem za bolje disanje – Sastojci:

Maslina – ulje je dobijeno specijalnim procesom proizvodnje, kako bi se njegova primena u kozmetičkim preparatima maksimalno iskoristila. Poboljšanje fizičkih karakteristika ovog ulja, ogleda se pre svega u minimalnim količinama boje i mirisa, što mu pruža široku upotrebu u kozmetičkoj industriji. Dodatak prirodnog vitamin E, obezbeđuje ovom ulju veću stabilnost i čini ga otpornijim na užeglost.

Neven – ulje je jedno od najvažnijih biljnih ulja za negu kože. Glavni sastojci neven ulja su flavonoidi, a osim njh sadrži i karotenoidne boje, kao i masna i etarska ulja. Neven ulje ima karkterističan miris i bledo žutu boju, ali mu to ne smeta da se nađe u velikom broju kozmetičkih preparata. Poseduje blago antiseptičko , antiinflamatorno, pa čak i antimikotičko dejstvo.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

50ml