fbpx
//Q10 noćna krema

Q10 noćna krema

590RSD sa PDV-om

Q 10 noćna krema je namenjena za negu svih tipova kože kod kojih je uočena pojava prvih , plitkih bora.

 

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , ,

Opis

Q10 noćna krema rešava problem vaših bora

Koenzim Q10 se normalno nalazi u ljudskoj koži i to deset puta više u epidermu nego u dermu. Epiderm je površinski sloj kože koji je najviše izložen svim negativnim uticajima. Upravo zbog toga u epidermu je i najviše prisutan koenzim Q10. Međutim procesom starenja smanjuje se količina ovog antioksidansa u našoj koži. Q10 noćna krema je namenjena za negu svih tipova kože kod kojih je uočena pojava prvih, plitkih bora.

Formulisana sa koenzimom Q10 tako da vraća energiju ćelijama kože i suprotstavlja se oštećenjima izazvanim slobodnim radikalima što uzrokuje stvaranje finih linija i bora. Q10 noćna krema sadrži panthenol koji pospešuje revitalizaciju kože, tako da koža može da se obnovi i regeneriše efikasnije tokom noći. Njena bogata tekstura omogućava vašoj koži kompletnu regeneraciju tokom noći.

Koenzim Q10 se stvara unutar našeg ogranizma i sprečava peroksidaciju masti, kao i stvaranje slobodnih radikala. Time je upotreba ovog koenzima kao dela kozmetičkih krema za negu kože veoma povoljna. Jedna od pozitivnih osobina je i njegova uloga katalizatora, pretvarajući hranu u oblik iskoristive energije.

Uputstvo za upotrebu:

Q10 noćnu kremu koristite uveče na temeljno očišćenu, vlažnu kožu.
Nanesite na lice, vrat i dekolte.

Nežno umasirajte Q10 noćnu kremu na kožu koristeći nežne pokrete nagore.
Izbegavajte predeo oko očiju.

Svetlo žuta obojenost je zbog prirodne boje sastojka Q10 i ne sadrži nikakve veštačke boje.

Додатна информација

Zapremina

50ml