fbpx
//Kolagen antirid krema AlekDerm Collagen

Kolagen antirid krema AlekDerm Collagen

590RSD sa PDV-om

Collagen antirid krema je namenjena svim tipovima kože na kojoj su počeli da se primećuju prvi znaci starenja.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , ,

Opis

Collagen antirid krema i efekat Collagen-a

Collagen antirid krema je namenjena svim tipovima kože na kojoj su počeli da se primećuju prvi znaci starenja. Formulisana je tako da vraća tonus osetljivoj koži kako bi mogla bolje da se zaštiti od starenja. Kombinacija shea butera i etarskog ulja lavande čini da koža bude dodatno hidrirana i da smiri postojeće iritacije.
Collagen antirid kremu koristite ujutru nakon Collagen dnevne kreme ili uveče nakon nanošenja Collagen noćne kreme.

Collagen je najvažnija belančevina u ljudskom organizmu. Kao osnovni deo vezivnog tkiva collagen je veoma bitan kao “lepak”. Međutim, kako starimo proces njegove proizvodnje i obnove u organizmu se usporava.

Uputstvo za upotrebu:

Na čistu, vlažnu kožu nanesite kremu na predele ispod i oko očiju.
Utapkajte preparat na kožu nežnim tapkajućim pokretima, počev od unutrašnjeg ugla oka prema slepoočnici.
Ne razmazujte grubim pokretima!

Sačekajte pet do deset minuta pre nanošenja šminke.

Sastojci:

Shea buter – biljna mast koja sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, kao i vitamine A i E, protein, minerale. Ovaj maslac dubinski hrani, neguje i štiti nokte i kožu oko noktiju.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Težina 0.025 kg
Zapremina

30ml