fbpx
//DRY OIL FOR HER – SUVO ULJE ZA NJU

DRY OIL FOR HER – SUVO ULJE ZA NJU

590RSD1,290RSD sa PDV-om

Ovo ulje predstavlja „krunu“ nege kože lica i tela svake žene. Vraćajući koži mladalački sjaj i izgled, elastičnost i mekoću, pruža osećaj koji se ne zaboravlja i kome se ostaje veran. Brzo se aplicira u kožu ostavljajući za sobom mekoću i sjaj, bez masnog traga.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , , ,

Opis

Suvo ulje za nju je efikasno i lako se nanosi

Suvo ulje za nju predstavlja „krunu“ nege kože lica i tela svake žene. Vraćajući koži mladalački sjaj i izgled, elastičnost i mekoću, pruža osećaj koji se ne zaboravlja i kome se ostaje veran. Brzo se aplicira u kožu ostavljajući za sobom mekoću i sjaj, bez masnog traga.

Sastojci:

Makadamija – ulje bogato vitaminima (prvenstveno vitaminima A i E), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, linolnom i palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Koži vraća vlažnost, hrani je, regeneriše. Usporava proces starenja sprečavajući nastanak novih bora.

Jojoba – prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, hidrira je, vraća svežinu i elastičnost, sprečava prevremeno starenje kože i pospešuje proizvodnju kolagena.

Lešnik – ulje koje obiluje vitaminima A, C, E i vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 i omega- 6 masnim kiselinama, mineralima… Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je, vraća tonus i zateže.

Argan – ulje veoma bogato omega masnim kiselinama i vitaminom E. Hidrira i regeneriše kožu, vraća joj elastičnost i smanjuje vidljivost bora, čineći je sjajnijom i mekšom.

Badem – ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu. Usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

Žuti noćurak – ulje koje se smatra najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina. Bogato je još i vitaminom E, kao i Ca, Fe, Zn i Mg. Odlično neguje kožu, usporava proces starenja i pospešuje regeneraciju oštećene kože.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

30ml, 100ml