fbpx
//Hijaluron dnevna krema AlekDerm Hyaluron

Hijaluron dnevna krema AlekDerm Hyaluron

590RSD sa PDV-om

Hyaluron dnevna krema je namenjena za negu svih tipova zrele kože.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , ,

Opis

Hyaluron dnevna krema, sastav i efekat

Hyaluron dnevna krema je namenjena za negu svih tipova zrele kože. Formulacija hyalurona, vitamina E i vitamina AD2 ciljano tretira zrelu kožu na mestima gde nastaju bore. Efikasno sprečava prevremeno starenje kože i produbljivanje već postojećih bora. Daje odličnu bazu za šminku. Hladno vreme, negativni uticaji vetra, temperaturne razlike, alergije, veoma nepovoljno UV zračenje kojem smo svakodnevno izloženi, izuzetno zagađeni vazduh u gradskim sredinama. To su sve razlozi zbog kojih je vašem licu preko potrebna zaštita.

Uputstvo za upotrebu:

Nanositi je ujutru u tankom sloju na prethodno očišćenu,vlažnu kožu.

Izbegavati predeo oko očiju.

Sastojci:

Hyaluron – hijaluronska kiselina je čest satojak u proizvodima za negu kože. Koristi se kao dermalni filer u kozmetičkoj hirurgiji. Igra veoma važnu ulogu u regeneraciji epidermisa. Osoba teška 70 kilograma sadrži otprilike 15 grama hijalurona unutar tela.

Vitamin E – najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Додатна информација

Težina 0.075 kg
Zapremina

50ml