fbpx
//Q10 antirid krema

Q10 antirid krema

590RSD sa PDV-om

Q10 antirid kremu aplikujte na prethodno očišćenu vlažnu kožu ujutru nakon Q10 dnevne kreme ili uveče nakon nanošenja Q10 noćne kreme.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , , ,

Opis

Q10 antirid krema za zaštitu vaše kože

Usled raznih negativnih spoljnih uticaja naša koža je podložna oštećenjima, naročito ako joj ne pružamo adekvatnu negu i zaštitu. Koenzim Q10 je snažan antioksidans i on našu kožu štiti od negativnih uticaja slobodnih radikala. Unet u organizam kroz kozmetičke preparate koenzim Q10 usporava proces starenja kože i doprinosi njenom očuvanju.
Q10 antirid krema je namenjena svim tipovima kože. Formulisana je tako da vraća energiju osetljivoj koži kako bi mogla bolje da se zaštiti od prevremenog starenja. Kombinacija shea butera i ulja od makadamije kožu dodatno hidrira i vraća joj tonus i sjaj.

Antirid krema je izuzetno efikasno kozmetičko sredstvo sa ulogom zaštite od pojave bora predela oko očiju, tako što potpomažu hidriranosti lica i usporavaju neželjene efekte procesa starenja. Antirid kreme sa koenzimom Q10 su veoma dobre za vraćanje elastina i čvrstine koži.

Koenzim Q10 se stvara unutar našeg ogranizma i sprečava peroksidaciju masti, kao i stvaranje slobodnih radikala. Time je upotreba ovog koenzima kao dela kozmetičkih krema za negu kože veoma povoljna. Jedna od pozitivnih osobina je i njegova uloga katalizatora, pretvarajući hranu u oblik iskoristive energije.

Uputstvo za upotrebu:

Q10 antirid kremu aplikujte na prethodno očišćenu vlažnu kožu ujutru nakon Q10 dnevne kreme ili uveče nakon nanošenja Q10 noćne kreme.

Nanesite je na predele ispod i oko očiju.
Utapkajte Q10 antirid kremu na kožu nežnim tapkajućim pokretima, počev od unutrašnjeg ugla oka idući ka slepoočnici.
Ne razmazujte grubim pokretima!

Sačekajte pet do deset minuta pre nanošenja šminke.
Slojevito nanesite Q10 antirid kremu na delikatni predeo oko očiju da biste hidrirali kožu i sprečili stvaranje budućih linija i bora.

U primeni antirid kreme budite redovni i istrajni, jer ćete na taj način dobiti najbolje rezultate tretmana.

Svetlo žuta obojenost je zbog prirodne boje sastojka Q10 i ne sadrži nikakve veštačke boje.

Pogledajte ostatak naše kolekcije Q10.

Додатна информација

Težina 0.025 kg
Zapremina

30ml