fbpx
//Kolagen noćna krema AlekDerm Collagen

Kolagen noćna krema AlekDerm Collagen

590RSD sa PDV-om

Bogata Collagen noćna krema, pored collagena kao aktivnog sastojka sadrži i kombinaciju panthenola i vitamina E i AD2, koji kožu regenerišu i zajedno sa collagenom pospešuju oporavak tokom noći.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , ,

Opis

Collagen noćna krema i efekat

Bogata Collagen noćna krema, pored collagena kao aktivnog sastojka sadrži i kombinaciju panthenola i vitamina E i AD2, koji kožu regenerišu i zajedno sa collagenom pospešuju oporavak tokom noći. Na taj način vaša koža dobija bogatu negu i postaje, uz redovnu primenu, boljeg tonusa i hidratacije.

Istraživanja su pokazala da je korišćenje collagena jednom dnevno tokom osam nedelja značajno poboljšalo elastičnost kože, vratilo koži vlažnost i uklonilo hrapavost. Pošto starenje kože ne možemo u potpunosti sprečiti niti ga možemo zaustaviti , možemo ga značajno usporiti nadoknađivanjem neophodnog collagena.

Uputstvo za upotrebu:

Collagen kremu za noć nanosite na prethodno očišćenu, vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea.
Najbolje je da tokom nanošenja kreme blagim,kružnim pokretima uradite masažu celog lica.
Izbegavajte predeo oko očiju.

Krema je namenjena svim tipovima kože.

Sastojci:

Kolagen – je veoma jak i dugačak molekul. On je karakterističan za životinje, a čini čitavih 25%  svih proteina organizma sisara.

Vitamin E – najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Додатна информација

Težina 0.075 kg
Zapremina

50ml