fbpx
//Hijaluron noćna krema AlekDerm Hyaluron

Hijaluron noćna krema AlekDerm Hyaluron

590RSD sa PDV-om

Hyaluron noćna krema je krema bogate strukture namenjena za negu i revitalizaciju zrele kože.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , ,

Opis

Hyaluron noćna krema, sastav i efekat

Hyaluron noćna krema je krema bogate strukture namenjena za negu i revitalizaciju zrele kože. Kombinacijom hyalurona,vitamina E i shea butera popunjava izrazito duboke bore unutar kože i podržava proces revitalizacije kože tokom noći. Redovnom upotrebom koži se vraća mekoća i elastičnost.

Uputstvo za upotrebu:

Kremu nanositi uveče na dobro očišćenu vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea. Izbegavati predeo oko očiju.

Sastojci:

Hyaluron – hijaluronska kiselina je čest satojak u proizvodima za negu kože. Koristi se kao dermalni filer u kozmetičkoj hirurgiji. Igra veoma važnu ulogu u regeneraciji epidermisa. Osoba teška 70 kilograma sadrži otprilike 15 grama hijalurona unutar tela.

Shea buter – biljna mast koja sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, kao i vitamine A i E, protein, minerale- Ovaj maslac dubinski hrani, neguje i štiti nokte i kožu oko noktiju.

Vitamin E – najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Додатна информација

Težina 0.075 kg
Zapremina

50ml