fbpx
//DRY OIL FOR HIM – SUVO ULJE ZA NJEGA

DRY OIL FOR HIM – SUVO ULJE ZA NJEGA

590RSD1,290RSD sa PDV-om

Kako se ne bi bacao akcenat samo na lepotu i očuvanje ženske kože, napravili smo i suvo ulje za muškarce. Ovo ulje pruža kompletnu negu kože lica i tela muškaraca, čineći je mekšom, elastičnijom i sjajnijom.  Brzoupijajuća formulacija će Vas neprimetno vezati za sebe i postaće Vam saveznik No.1, kada je lepota Vaše kože u pitanju.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , , ,

Opis

Suvo ulje za njega pruža kompletnu negu kože lica i tela

Kako se ne bi bacao akcenat samo na lepotu i očuvanje ženske kože, napravili smo i suvo ulje za muškarce. Suvo ulje za njega pruža kompletnu negu kože lica i tela, čineći je mekšom, elastičnijom i sjajnijom. Brzoupijajuća formulacija će Vas neprimetno vezati za sebe i postaće Vam saveznik No.1, kada je lepota Vaše kože u pitanju.

Sastojci:

Makadamija – ulje bogato vitaminima (prvenstveno vitaminima A i E), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, linolnom i palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Koži vraća vlažnost, hrani je, regeneriše i usporava proces starenja.

Jojoba – prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine. Hidrira je, vraća svežinu i elastičnost, sprečava prevremeno starenje kože i pospešuje proizvodnju kolagena.

Lešnik – ulje koje obiluje vitaminima A, C, E i vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 i omega- 6 masnim kiselinama, mineralima. Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je, vraća tonus i zateže.

Argan – ulje veoma bogato omega masnim kiselinama i vitaminom E. Hidrira i regeneriše kožu, vraća joj elastičnost i smanjuje vidljivost bora, čineći je sjajnijom i mekšom.

Badem – ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu, usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom.

Žuti noćurak – ulje koje se smatra najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina, a bogato je još i vitaminom E, kao i Ca, Fe, Zn i Mg. Odlično neguje kožu, usporava proces starenja i pospešuje regeneraciju oštećene kože.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

30ml, 100ml