fbpx
//Melem protiv proširenih vena

Melem protiv proširenih vena

590RSD sa PDV-om

Proširene vene predstavljaju problem koji je poslednjih godina u porastu, a najčešći uzroci su genetika, tj. slabi zidovi vena, hormonske promene, starosna dob itd.
Melem protiv proširenih vena je kombinacija biljnih ulja (kantarion, maslina, lešnik, avokado) i eteričnih ulja (limun, kedar, pačuli, bosiljak, cimet), koji stimuliše epitelizaciju kože, smanjuje bol, otok, upalu i crvenilo i pospešuje prokrvljenost.

UPOTREBA
Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta više puta dnevno.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Oznaka:

Opis

Melem protiv proširenih vena i problem proširenih vena

Proširene vene predstavljaju problem koji je poslednjih godina u porastu, a najčešći uzroci su genetika, tj. slabi zidovi vena, hormonske promene, starosna dob itd. Smatra se bolešću modernog doba. Uglavnom se smatraju kozmetičkim problemom, ali mogu biti veoma opasne. Melem protiv proširenih vena predstavlja efikasno sredstvo za borbu protiv ovog problema.

Melem je kombinacija biljnih ulja (kantarion, maslina, lešnik, avokado) i eteričnih ulja (limun, kedar, pačuli, bosiljak, cimet), koji stimuliše epitelizaciju kože, smanjuje bol, otok, upalu i crvenilo i pospešuje prokrvljenost.

UPOTREBA
Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta više puta dnevno.

Dodatna informacija

Težina /
Zapremina

50ml