fbpx
//Stop Bol masažno ulje

Stop Bol masažno ulje

750RSD6,000RSD sa PDV-om

MASAŽNO ULJE – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima – Bez parafina, parabena,veštačkih boja i mirisa.

Opis

Stop Bol masažno ulje

Stop Bol masažno ulje – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćeno vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.

Sastav: Biljna ulja badema, avokada i soje, Etarska ulja eukaliptusa, ruzmarina, mente i iglice sibirskog bora, Vitamin E.

O bolu

Bol može biti akutni (brzi i oštri) i hronični (spori i potmuli). Javlja se usled oštećenja tkiva, ali i usled psiholoških uzroka. Predstavlja zaštitni mehanizam koji obaveštava organizam o opasnosti, ali kada se bolni nadražaj ne može ukloniti, bol postaje hronični, bez zaštitne funkcije. Takav bol samo dodatno opterećuje obolelog.

Isprobajte i naš Stop Bol masažni gel.

Sastojci:

Badem – ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu. Usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

Avokado – jedinstveno bobičasto voće je jedna od najhranjivijih namirnica na svetu. Neki ga svrstavaju u povrće usled svog neutralnog ukusa i povišenog sadržaja masti. Neki od hranljivih sastojaka su kalijum, B vitamin i lutein.

Soja – biljna vrsta koja potiče iz Kine. Pored ulja i proteina u zrnu soje se nalaze i druga jedinjenja sa povoljnim uticajem na zdravlje ljudi. To su izoflavoni, fitosteroli, saponini i fitinska kiselina.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

4 x 50ml, 500ml, 5l