fbpx
//Kolagen dnevna krema AlekDerm Collagen

Kolagen dnevna krema AlekDerm Collagen

590RSD sa PDV-om

Collagen dnevna krema, specijalno formulisana za sve tipove kože gde su se pojavili prvi znaci starenja.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , , ,

Opis

Collagen dnevna krema i o primeni Collagen-a

Collagen dnevna krema, specijalno formulisana za sve tipove kože gde su se pojavili prvi znaci starenja, uz redovnu primenu će vašoj koži vratiti tonus, dok će se bore primetno smanjiti.
Kombinacijom collagena, jojobe i shea butera, kao i vitamina E i AD2 vaša koža će dobiti neophodnu negu preko dana.
Collagen dnevna krema daje odličnu bazu za šminku.

Collagen se sastoji od finih, isprepletenih vlakana koji čine mrežicu i ta vlakna predstavljaju vezivno tkivo koje povezuje ćelije naše kože. Starenje kože je normalan biološki proces koji nikoga ne zaobilazi , bez obzira na to što se prvi znaci starenja javljaju otprilike posle navršene 25. godine života. Prvi znaci starenja su pojava bora i neelastična koža. Povećanje nivoa collagena može pomoći koži da izgleda čvršće, poveća glatkost i sjaj i pomogne ćelijama kože da se obnove.

Uputstvo za upotrebu:

Nanosite je ujutru u tankom sloju na prethodno očišćenu ,vlažnu kožu. Izbegavajte predeo oko očiju. Nanesite na lice, vrat i dekolte i nežno umasirajte preparat na kožu.

Sačekajte pet do deset minuta pre nanošenja šminke.

Sastojci:

Kolagen – je veoma jak i dugačak molekul. On je karakterističan za životinje, a čini čitavih 25%  svih proteina organizma sisara.

Jojoba – prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, vraća mekoću i elastičnost, sprečava pojavu suvih i bolnih zanoktica, a nokte hrani čineći ih čvršćim i sjajnijim.

Shea buter – biljna mastkoja sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, kao i vitamine A i E, protein, minerale. Ovaj maslac dubinski hrani, neguje i štiti nokte i kožu oko noktiju.

Vitamin E – najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Додатна информација

Težina 0.075 kg
Zapremina

50ml