fbpx
//Melem protiv akni i bubuljica

Melem protiv akni i bubuljica

590RSD sa PDV-om

Melem protiv akni i bubuljica predstavlja kombinaciju biljnih ulja (koštice grožđa, jojoba, maslina, žuti noćurak) i eteričnih ulja (čajno drvo, lavanda), koja dubinski deluje na prisutne promene na koži. Podstiče ubrzano sazrevanje postojećih akni i bubuljica i sprečava nastanak novih.

UPOTREBA
Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta 2 puta dnevno.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Oznaka:

Opis

Melem protiv akni i bubuljica i šta su akne i bubuljice?

Njihov zajednički naziv na latinskom je acne vulgaris. Predstavljaju inflamatorno oboljenje kože, a uzrokovane su promenama kod folikula dlake i lojnih žlezda. Pogađaju veliki deo populacije, uglavnom tokom puberteta, ali se mogu javljati i decenijama kasnije. Melem protiv akni i bubuljica efikasno izlazi na kraj sa ovim neželjenih promenama.

Šta je razlog nastanka akni i bubuljica?

Akne i bubuljice su rezultat genetike, bakterijskih infekcija, stresa i hormonalnih promena, koje se javljaju bez obzira na pol i starosnu dob, ali su najčešće u pubertetu.

Sastav i delovanje melema

Melem predstavlja kombinaciju biljnih ulja (koštice grožđa, jojoba, maslina, žuti noćurak) i eteričnih ulja (čajno drvo, lavanda), koja dubinski deluje na prisutne promene na koži. Podstiče ubrzano sazrevanje postojećih akni i bubuljica i sprečava nastanak novih.

NAPOMENA
Tokom prve nedelje korišćenja melema može doći do pogoršanja stanja kože. Ovo nije ništa strašno, jer je to rezultat izbacivanja nečistoća iz svih slojeva kože, koje se na površini kože suše i otpadaju.

UPOTREBA
Melem naneti, u tankom sloju, na željena mesta 2 puta dnevno.

Dodatna informacija

Težina /
Zapremina

50ml