fbpx
//2 x 200ml Stop Bol masažni gel

2 x 200ml Stop Bol masažni gel

990RSD sa PDV-om

MASAŽNI GEL – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćena vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , ,

Opis

Stop Bol masažni gel (sastav)

Stop Bol masažni gel – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćena vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.

O bolu

Bol može biti akutni (brzi i oštri) i hronični (spori i potmuli). Javlja se usled oštećenja tkiva, ali i usled psiholoških uzroka. Predstavlja zaštitni mehanizam koji obaveštava organizam o opasnosti, ali kada se bolni nadražaj ne može ukloniti , bol postaje hronični, bez zaštitne funkcije. Takav bol samo dodatno opterećuje obolelog.

Isprobajte i naše Stop Bol masažno ulje.

Sastojci:

Badem – ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu. Usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

Avokado – jedinstveno bobičasto voće je jedna od najhranjivijih namirnica na svetu. Neki ga svrstavaju u povrće usled svog neutralnog ukusa i povišenog sadržaja masti. Neki od hranljivih sastojaka su kalijum, B vitamin i lutein.

Soja – biljna vrsta koja potiče iz Kine. Pored ulja i proteina u zrnu šolje se nalaze i druga jedinjenja sa povoljnim uticajem na zdravlje ljudi. To su izoflavoni, fitosteroli, saponini i fitinska kiselina.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

2 x 200ml, 600ml