fbpx
//DRY OIL FOR HAIR – SUVO ULJE ZA KOSU

DRY OIL FOR HAIR – SUVO ULJE ZA KOSU

590RSD1,290RSD sa PDV-om

Hidrantna formulacija koja hrani kosu, vraća joj vlažnost i sjaj i pomaže u održavanju opšteg zdravlja i izgleda kose, kao i same kože glave, čineći kosu mekšom i nežnijom.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , ,

Opis

Suvo ulje za kosu pomaže u očuvanju zdravlja i izgleda kose

Hidrantna formulacija koja hrani kosu, vraća joj vlažnost i sjaj i pomaže u održavanju opšteg zdravlja i izgleda kose, kao i same kože glave, čineći kosu mekšom i nežnijom. Suvo ulje za kosu je Vaš najbolji saveznik u borbi za očuvanje i oporavak kose.

Sastojci:

Makadamija – ulje bogato vitaminima (prvenstveno vitamina A), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Hidrira kosu, hrani je, ubrzava njen rast, štiti je od spoljašnjih uticaja, regeneriše kosu i čini je sjajnijom i mekšom. Sprečava opadanje kose i pojavu peruti.

Jojoba – prirodni emolijens, vraća kosi vlagu, sprečava isušivanje i pospešuje regeneraciju kose.

Lešnik – ulje koje obiluje vitaminima A, C, E i vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 i omega- 6 masnim kiselinama, mineralima. Pospešuje regeneraciju same dlake, hidrira je, reguliše ispucale i oštećene krajeve i pojačava trajanje farbe na kosi.

Lan – ulje bogato zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama, belančevinama, vitaminima C, E, A, B-grupe. Ovo ulje ubrzava rast kose, sprečava njeno opadanje, sprečava ljuštenje kože glave i eliminiše perut. Održava vlažnost kose, čineći je sjajnijom i zdravijom.

Ricinus – ulje bogato retko masnom kiselinom ricinoleičnom kiselinom, koja je odgovorna za antigljivična i antibakterijska svojstva, vitaminom E. Koristi se za jačanje kose, sprečava infekcije kože glave, idealno je u borbi protiv peruti i opadanja kose. Pospešuje rast kose i daje joj zdraviji i lepši izgled.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

30ml, 100ml