fbpx
//DRY OIL FOR NAILS – SUVO ULJE ZA NOKTE

DRY OIL FOR NAILS – SUVO ULJE ZA NOKTE

590RSD sa PDV-om

Ulje napravljeno za oporavak krtih i osetljivih noktiju u cilju održavanja njihovog zdravijeg i lepšeg izgleda, kao i same kože oko noktiju. Nežna formulacija koja dubinski prodire u nokatnu ploču, hrani je, regeneriše i ubrzava rast samog nokta.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , , ,

Opis

Suvo ulje za nokte oporaviće krte i osetljive nokte

Suvo ulje za nokte napravljeno za oporavak krtih i osetljivih noktiju u cilju održavanja njihovog zdravijeg i lepšeg izgleda, kao i same kože oko noktiju. Nežna formulacija koja dubinski prodire u nokatnu ploču, hrani je, regeneriše i ubrzava rast samog nokta.

Sastojci:

Makadamija – ulje bogato vitaminima (prvenstveno vit. A), proteinima, Ca, Fe, P Zn i Mg, palmitinskom kiselinom, kao i omega-7 masnom kiselinom. Noktima i koži oko noktiju vraća elestičnost i sjaj.

Jojoba – prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, vraća mekoću i elastičnost, sprečava pojavu suvih i bolnih zanoktica, a nokte hrani čineći ih čvršćim i sjajnijim.

Lešnik – ulje koje obiluje vitaminima A, C, E i vitaminima B grupe, folnom kiselinom, omega- 3 i omega- 6 masnim kiselinama, mineralima… Pospešuje regeneraciju kože, hidrira je i hrani nokte, čime i sami nokti, a i koža oko noktiju postaje vidno zdravijeg izgleda i sjajnija.

Lan – ulje bogatozasićenim i nezasićenim masnim kiselinama, belančevinama, vitaminima C, E, A, B-grupe. Ovo ulje sprečava isušivanje kože oko noktiju i eliminiše zanoktice, čineći nokte sjajnijim i zdravijim.

Ricinus – ulje bogato retko masnom kiselinom ricinoleičnom kiselinom, koja je odgovorna za antigljivična i antibakterijska svojstva, vitaminom E… Ubrzava rast noktiju i neguje zanoktice.

Shea buter – biljna mastkoja sadrži zasićene i nezasićene masne kiseline, kao i vitamine A i E, protein, minerale…Ovaj maslac dubinski hrani, neguje i štiti nokte i kožu oko noktiju.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

30ml