fbpx
//Melem protiv reume

Melem protiv reume

490RSD sa PDV-om

Melem protiv reume predstavlja kombinaciju biljnih ulja (maslina, badem) i eteričnih ulja (eukaliptus, ruzmarin, kleka, lavanda, menta), koja je namenjena lokalnoj upotrebi. Deluje anestetički, protivupalno i antibakterijski, ublažava bol, pomaže kod sportskih i drugih povreda. Pogodan je kod terapeutskih i relax masaža.

UPOTREBA
Melem naneti, u tankom sloju, na bolna mesta više puta dnevno.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Oznaka:

Opis

Šta je reuma/kostobolja?

Reuma ili kostobolja je bolna i progresivna bolest, koja pogađa sve delove tela (zglobove, mišiće, tetive, kosti), pa čak i lobanju. Još uvek nisu poznati konkretni uzroci nastanka ove autoimune bolesti koja često ima hronično stanje, pa se pretpostavlja da je presudan genetski faktor. Melem protiv reume predstavlja efikasno rešenje.

Kako da prepoznate neke od najčešćih simptoma reume?

Neki od prvih simptoma reume se manifestuju bolom u zglobovima, mišićima i tetivama, a može se pojaviti crvenilo i otok na koži. Simptomi u predelu ruke su najčešći, a kada se radi o reumi u nogama, primećuje se otežano kretanje.

Melem protiv reume

Upotreba melema kao sredstva za borbu protiv reume je veoma efikasna.

Melem predstavlja kombinaciju biljnih ulja (maslina, badem) i eteričnih ulja (eukaliptus, ruzmarin, kleka, lavanda, menta). Namenjen je lokalnoj upotrebi. Deluje anestetički, protivupalno i antibakterijski, ublažava bol, pomaže kod sportskih i drugih povreda. Pogodan je kod terapeutskih i relax masaža.

UPOTREBA

Melem naneti, u tankom sloju, na bolna mesta više puta dnevno.

Dodatna informacija

Težina /
Zapremina

50ml