fbpx
//Melem sa gavezom

Melem sa gavezom

990RSD sa PDV-om

Gavez ili volovski jezik predstavlja jednu od najdragocenijih biljaka, kod koje su lekoviti i listovi i koren.
Melem sa gavezom je delotvoran kod reumatskih bolova, istegnuća, gihta, pa čak i kod preloma kostiju. Poboljšava epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva, smanjuje bolove i ožiljke.

UPOTREBA
Melem naneti u tankom sloju, na željena mesta, više puta dnevno.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: ,

Opis

Melem sa gavezom – primena

Melem sa gavezom je našao primenu kod lečenja mnogih bolesti i povreda. One uključuju opekotine, posekotine, osipe, ekceme, psorijazu, modrice, otekline, uganuća, artritis itd. Takođe se može koristiti i za otklanjanje bora, smanjivanje ožiljaka i strija.

Botaničari naglašavaju njegovu izuzetnu moć ubrzavanja srastanja kostiju kod preloma.

Reči lekara Paracelsus-a o gavezu:

“Zbog čega dodajete sirće korenu gaveza, ili kojekakve druge kobne dodatke, kada ga je Bog stvorio da samostalno leči čak i lomove kostiju?”

Koristi se isključivo za spoljašnju upotrebu i nikako ne nanositi na otvorene i inficirane rane, već samo na kožu po ivicama rane, kako bi nesmetano počela da zarasta. Tek nakon toga se može krenuti sa upotrebom (tretiranje celokupne regije gde je bila povreda ili oštećenje) melema sa gavezom.

O gavezu:

Gavez ili volovski jezik predstavlja jednu od najdragocenijih biljaka, kod koje su lekoviti i listovi i koren i uživa veliko poverenje u narodu.

Naučno je potvrđeno da ova biljka sadrži purinski derivat, alantoin, a koji stimuliše stvaranje novih ćelija.

Ekstakt korena se koristi u kremama za lice, čijom redovnom upotrebom se uspešno ispravljaju bore. Takođe deluje protiv akni, modrica i otoka.

UPOTREBA

Melem naneti u tankom sloju, na željena mesta, više puta dnevno.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

50ml