fbpx
//2 x 200ml Stop Celulit masažni gel

2 x 200ml Stop Celulit masažni gel

990RSD sa PDV-om

MASAŽNI GEL – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćena vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , , , ,

Opis

Stop Celulit masažni gel (sastav)

Stop Celulit masažni gel – Mešavina biljnih i etarskih ulja obogaćena vitaminima – Bez parafina, parabena, veštačkih boja i mirisa.

Šta je celulut?

Celulit predstavlja deformitet koji je izražen kod žena, a gde se usled nagomilavanja toksina i masnoća narušava vezivno tkivo čime se stvaraju deformiteti nalik na pomorandžinu koru. Pretpostavka je da od ovog problema pati čak 80% žena, čiji je uzrok savremen način života.

Koji su uzroci nastanka celulita?

Pored genetskih predispozicija ka razvoju celulita, neki od faktora nastanka mogu biti i stres, pušenje, nepravilna ishrana, alkohol, slaba fizička aktivnost, ali i tesna odeća. Najčešće se pojavljuje na butinama, listovima, sedalnom regionu, stomaku i donjem delu leđa.

Probajte i naše Stop Celulit masažno ulje.

Stop Celulit masažni gel – Sastojci:

Badem – ulje sa visokim sadržajem masnih kiselina, vitamina A, B-kompleksa, E. Najčešće primenjivano ulje u kozmetici, koje dubinski hidrira i hrani kožu. Usporava proces starenja kože, čineći je elastičnom i sjajnom, sprečava perutanje kože.

Avokado – jedinstveno bobičasto voće je jedna od najhranjivijih namirnica na svetu. Neki ga svrstavaju u povrće usled svog neutralnog ukusa i povišenog sadržaja masti. Neki od hranljivih sastojaka su kalijum, B vitamin i lutein.

Soja – biljna vrsta koja potiče iz Kine. Pored ulja i proteina u zrnu šolje se nalaze i druga jedinjenja sa povoljnim uticajem na zdravlje ljudi. To su izoflavoni, fitosteroli, saponini i fitinska kiselina.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

2 x 200ml