fbpx
//Hijaluron antirid krema AlekDerm Hyaluron

Hijaluron antirid krema AlekDerm Hyaluron

590RSD sa PDV-om

Hyaluron antirid krema je specijalno namenjena tretiranju bora u osetljivom području oko očiju.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Ознаке: , , ,

Opis

Hyaluron antirid krema, sastav i efekat

Hyaluron antirid krema je specijalno namenjena tretiranju bora u osetljivom području oko očiju. Kombinacijom hyalurona i arganovog ulja, krema prodire u dublje slojeve kože popunjavajući bore i vraćajuči koži elastičnost i tonus i pri tom je bogato hidrirajući.

Uputstvo za upotrebu:

Kremu nanositi ujutru i uveče na prethodno očišćenu kožu oko očiju blago tapkajući. Ne trljati!
Krema ne sardži parfem.

Sastojci:

Hyaluron – hijaluronska kiselina je čest satojak u proizvodima za negu kože. Koristi se kao dermalni filer u kozmetičkoj hirurgiji. Igra veoma važnu ulogu u regeneraciji epidermisa. Osoba teška 70 kilograma sadrži otprilike 15 grama hijalurona unutar tela.

Argan – ulje veoma bogato omega masnim kiselinama i vitaminom E. Hidrira i regeneriše kožu, vraća joj elastičnost i smanjuje vidljivost bora, čineći je sjajnijom i mekšom. Argan je endemsko stablo koje raste u jugozapadnom Maroku i regiji Tindouf u Alžiru. Raste na krečnjačkom tlu, a stablo je trnovito i krase ga mali listovi sa oblim vrhom. Listovi su od 2 do 4 centrimetra u dužini. Grane rastu i do 35 metara, a središte ploda sačinjava orah u kome se nalaze do tri semenke pune ulja. Za vreme berbe na drvo se puštaju koze. Pretpostavlja se da raste samo na tlu severne Afrike.

Додатна информација

Težina 0.025 kg
Zapremina

30ml