fbpx
//Neem krem – AlekDerm Face & Body Cream

Neem krem – AlekDerm Face & Body Cream

200RSD sa PDV-om

Neem krem je fantastična, nežna i lagana formulacija za kvalitetnu negu celokupne kože lica i tela, bez parabena i veštačkih mirisa i boja.

Šifra proizvoda: / Kolekcija: Oznake: ,

Opis

Neem krem za problematičnu kožu, sklonu aknama i bubuljicama

Neem krem je fantastična, nežna i lagana formulacija za kvalitetnu negu celokupne kože lica i tela, bez parabena i veštačkih mirisa i boja.

Sastojci

Neem neguje i hidrira kožu, vraća joj vlažnost i elastičnost, čisti toksine iz pora, koristi se kod tretiranja bora, sprečava širenje akni i bubuljica, poseduje antibakterijska, antigljivična i antivirusna svojstva.

Allantoin poseduje blago keratolitičko dejstvo, daje koži svežinu, deluje protivupalno i podstiče zarastanje manjih oštećenja na koži.

Aloe vera ili„Zeleno blago“ za kožu, dobar je humektans i podstiče regeneraciju kože.

Bisabolol deluje protivupalno i regeneriše kožu.

Pantenol provitamin vitamina B5, pantotenska kiselina, dobar je humektans (ovlaživač kože), lako prodire u kožu i podstiče njenu regeneraciju.

Vitamini (AD2, E)

Vitamin E – antioksidans, neguje i zateže kožu. Najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Vitamin AD2 – hidrira i hrani kožu, štiti je od spoljašnjih uticaja i sprečava akne i bore.

Hidrolati blagi, neškodljivi, najbolji prirodni tonici za čišćenje kože.

Dodatna informacija

Zapremina

50ml

Korpa Proizvod uklonjen Undo
  • No products in the cart.