fbpx
/, Nega/Linija melema predstavlja 100% prirodnu kolekciju

Linija melema predstavlja 100% prirodnu kolekciju

Pažljivo odabrane kombinacije biljnih ulja, macerata i eteričnih ulja, udruženim lekovitim delovanjima otklanjaju ili bar ublažavaju, neke od tegoba današnjice.

AKNE I BUBULJICE – zapaljensko oboljenje, uzrokovano promenama u strukturi kože. Ovo oboljenje kao rezultat ima pojačanu proizvodnju sebuma (masnoće), što dovodi do bakterijske infekcije, koja uzrokuje stvaranje akni i bubuljica.

HEMOROIDI – „šuljevi“, otečene vene u i oko anusa, kao i donjeg dela rektuma. Najčešći uzročnici pojave hemoroida su: naprezanje prilikom stolice, trudnoća, genetski faktor, hronični zatvor, dijareja, dugotrajno sedenje, kao i analne infekcije.

PROŠIRENE VENE – oslabljeni zidovi vena, tj. njihovog srednjeg sloja ili venskih zalizaka. Kao uzrok ovog oboljenja se navodi hormonski faktor, kao i starenje. Proširene vene su najčešće lokalizovane na nogama.

VIRUSNE BRADAVICE
kožno oboljenje, čiji je uzročnik humani papiloma virus (HPV). Lako su prenosive (direktnim kontaktom ili preko zaraženih površina i predmeta) i prisutne su kod 7-12% svetske populacije.

REUMA – „kostobolja“, autoimuna, progresivna i bolna bolest. Uzročnici ovog oboljenja mogu biti: prehlada, korišćenje neadekvatnih lekova, fizički stres, nepravilna ishrana, kao i genetska predispozicija.
– …
Tako da je ova kolekcija, slobodno možemo reći : „Esencija prirode u malom“.

Pogledajte celu kolekciju melema.

2019-04-16T10:21:19+00:00 15 априла, 2019|Melemi, Nega|0 komentara

Ostavite komentar