fbpx
//Semenke grožđa krem – AlekDerm Face & Body Cream

Semenke grožđa krem – AlekDerm Face & Body Cream

500RSD sa PDV-om

Semenke grožđa krem je antastična, nežna i lagana formulacija za kvalitetnu negu celokupne kože lica i tela, bez parabena i veštačkih mirisa i boja.

Opis

Semenke grožđa krem za sve tipove kože

Semenke grožđa krem je fantastična, nežna i lagana formulacija za kvalitetnu negu celokupne kože lica i tela, bez parabena i veštačkih mirisa i boja.

Sastojci

Semenke grožđa su pravi eliksir lepote za sve tipove kože, hidrira i hrani kožu, zateže je, posvetljuje tamne kolutove oko očiju, sprečava perutanje kože lica, ne zatvara pore na licu, stimuliše proizvodnju kolagena, odličan saveznik u borbi protiv već postojećih, kao i u sprečavanju nastajanja novih strija, preranog starenja kože.

Ulje sadrži najefikasnije materije iz grožđa. Ovaj dragoceni proizvod, bogat je masnim aminokiselinama i to pre svega esencijalnom, linoleinskom kiselinom, koju naš organizam ne može da prozvede, pa  je neophodno nadoknaditi  je. Ulje semenki  grožđa, takođe je bogato, polifenolima, flavonoidima i proantocijanidinima. Zbog toga ovo ulje ima snažno antioksidativno dejstvo, koje je 20 puta jače od vitamina C i 50 puta od vitamina E. Njegov jedinstveni sadržaj, obezbeđuje  mu i antiinflamatorna, antibakterijska, pa čak i antialergijska svojstva. Koža ga brzo upija pa ne ostavlja mastan trag.

Allantoin poseduje blago keratolitičko dejstvo, daje koži svežinu, deluje protivupalno i podstiče zarastanje manjih oštećenja na koži.

Aloe vera ili „Zeleno blago“ za kožu, dobar je humektans i podstiče regeneraciju kože.

Bisabolol deluje protivupalno i regeneriše kožu.

Pantenol provitamin vitamina B5, pantotenska kiselina, dobar je humektans (ovlaživač kože), lako prodire u kožu i podstiče njenu regeneraciju.

Vitamini (AD2, E)

Vitamin E – antioksidans, neguje i zateže kožu. Najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Vitamin AD2 – hidrira i hrani kožu, štiti je od spoljašnjih uticaja i sprečava akne i bore.

Hidrolati blagi, neškodljivi, najbolji prirodni tonici za čišćenje kože.

Додатна информација

Težina /
Zapremina

100ml