fbpx
//ARGAN ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE

ARGAN ULJE 100ML NATURAL-100%-PURE

973RSD sa PDV-om

Hladno ceđeno argan ulje je proizvod dobijen preradom zrnevlja arganovog drveta koje raste samo u Maroku. Ovo ulje je pravi eliksir mladosti, pa je i njegov naziv “tečno zlato” potpuno opravdan.

Šifra proizvoda: / Kolekcija:

Opis

ARGAN ULJE

Argan ulje je proizvod dobijen preradom zrnevlja arganovog drveta koje raste samo u Maroku. Ovo ulje je pravi eliksir mladosti, pa je i njegov naziv “tečno zlato” potpuno opravdan. Bogato je omega masnim kiselinama i velikom količinom vitamina E, što mu pruža odlična antioksidativna svojstva. Arganovo ulje je bez boje i mirisa, a pogodno za sve tipove kože.

 

DEJSTVO:

Koža
Osnovno dejstvo hladno ceđenog arganovog ulja je hidratacija kože. Međutim, ulje argana odlično regeneriše kožu i usporava njeno starenje. Daje koži mladalački sjaj, smanjuje vidljivost bora i čini je mekom i elastičnom.

Kosa
Arganovo ulje blagotvorno deluje i na kožu glave. Njegovo hidrantno dejstvo čini kožu temena zdravom. Balansira lučenje sebuma i sprečava stvaranje peruti. Prodirući u folikul dlake neguje i obnavlja kosu oštećenu raznim hemijskim tretmanima. Posle upotrebe ovog ulja, dobija se sjajna, meka i zdrava kosa.

UPOTREBA: Specifičan sastav ovog ulja obezbedio mu je primenu u skoro svim kozmetičkim preparatima za negu lepote, kao što su kreme za lice, mleka za telo, preparati za skidanje šminke, balzami i serumi za negu kose itd.

Додатна информација

Zapremina

100ml