fbpx
//Marakuja krem – AlekDerm Face & Body Cream

Marakuja krem – AlekDerm Face & Body Cream

250RSD sa PDV-om

Marakuja krem je fantastična, nežna i lagana formulacija za kvalitetnu negu celokupne kože lica i tela, bez parabena i veštačkih mirisa i boja.

Опис

Marakuja krem za masnu kožu

Marakuja krem je fantastična, nežna i lagana formulacija za kvalitetnu negu celokupne kože lica i tela, bez parabena i veštačkih mirisa i boja. Marakuja, drugačije poznata i kao voće strasti (Passion Fruit), po rečima stručnjaka je izvanredan afrodizijak. Potiče sa prostora Južne Amerike, a danas se gaji svuda gde klimatski uslovi to dozvoljavaju. Poseduje i antidepresivna svojstva, između mnogih drugih, a pomaže i kod povišenog pritiska, anksioznosti i nervoze. U prilog tvrdnjama o lekovitim svojstvima govori i činjenica da se marakuja preporučuje i kod lečenja posttraumatskog stresnog poremećaja.

Usled prijatnog mirisa, izuzetne lekovitosti i specifičnog sastava, marakuja se široko primenjuje u proizvodnji krema za negu lica i tela. Isprobajte našu marakuja kremu i uverite se u kvalitet proizvoda koji nudimo, a vaša koža će vam biti zahvalna.

Sastojci

Marakuja hidrantno ulje, dubinski hidrira kožu, vraća joj elastičnost, umiruje nadraženu i upaljenu kožu.

Allantoin poseduje blago keratolitičko dejstvo, daje koži svežinu, deluje protivupalno i podstiče zarastanje manjih oštećenja na koži.

Aloe vera ili „Zeleno blago“ za kožu, dobar je humektans i podstiče regeneraciju kože.

Bisabolol deluje protivupalno i regeneriše kožu.

Pantenol provitamin vitamina B5, pantotenska kiselina, dobar je humektans (ovlaživač kože), lako prodire u kožu i podstiče njenu regeneraciju.

Vitamini (AD2, E)

Vitamin E – je veoma dobar antioksidans, neguje i zateže kožu. Najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Vitamin AD2 – hidrira i hrani kožu, štiti je od spoljašnjih uticaja i sprečava akne i bore.

Hidrolati su blagi, neškodljivi, najbolji prirodni tonici za čišćenje kože.

Додатна информација

Zapremina

50ml