fbpx
///Čvrsti parfem za muškarce 010 – Natural for Men

Čvrsti parfem za muškarce 010 – Natural for Men

245RSD sa PDV-om

Čvrsti parfem za muškarce 010 je 100% prirodna kombinacija pčelinjeg voska i jojobinog ulja. Obogaćeno sa vitaminima E, AD2, D-Pantenolom i kombinacijom etarskih ulja po Vašoj želji.

Opis

Čvrsti parfem za muškarce 010 – Natural for Men

Čvrsti parfem za muškarce 010 je 100% prirodna kombinacija pčelinjeg voska i jojobinog ulja. Obogaćeno sa vitaminima E, AD2, D-Pantenolom i kombinacijom etarskih ulja po Vašoj želji.

Sastav/INCI

Jojoba Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, AD2 Solutio Oleosa, Panthenol, Essential Oil.

Uputstvo

Naneti na pulsna mesta (iza ušiju, u korenu vrata, na zglob ruke itd.) kako bi što duže mirisao i negovao kožu.

Čvrsti parfem za muškarce 010 – sastojci:

Jojoba – prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, hidrira je, vraća svežinu i elastičnost, sprečava prevremeno starenje kože i pospešuje proizvodnju kolagena.

Pčelinji vosak – predstavlja nus-proizvod pčela radilica i njihovih voštanih žlezda. Stvaraju ga lučenjem voštanih žlezda kako bi napravile saće. Kako bi lučile vosak pčelama je neophodan med i polenov orah. Vosak se ispušta iz voštanih žlezda u vidu tankog sekreta, a u dodiru sa vazduhom se stvrdnjava u obliku sitnih i providnih pločica.

Vitamin E – najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Etarska ulja – su najkoncentrovaniji oblik, lekovitih sastojaka jedne biljke. Uglavnom se dobijaju destilacijom ili presovanjem biljke ili nekih njenih delova. To su lako isparljive, nemasne supstance, intenzivnog mirisa. Delovanje jednog etarskog ulja zavisi od kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje se nalaze u njegovom sastavu. Na sastav i kvalitet etarskih ulja utiču karakeristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje.

Додатна информација

Zapremina

30ml