fbpx
///Čvrsti parfem za decu 001 – Bubble for Kids

Čvrsti parfem za decu 001 – Bubble for Kids

245RSD sa PDV-om

Čvrsti parfem za decu – 001 Bubble for Kids je 100% prirodna kombinacija pčelinjeg voska i jojobinog ulja.

Opis

Čvrsti parfem za decu – 001 Bubble for Kids

Čvrsti parfem za decu – 001 Bubble for Kids je 100% prirodna kombinacija pčelinjeg voska i jojobinog ulja. Obogaćeno sa vitaminima E, AD2, D-Pantenolom i parfemom po Vašoj želji.

Jojoba Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, AD2 Solutio Oleosa, Panthenol, Perfume.

Uputstvo

Naneti na pulsna mesta (iza ušiju, u korenu vrata, na zglob ruke itd.) kako bi što duže mirisao i negovao kožu.

Sastojci:

Pčelinji vosak – predstavlja nus-proizvod pčela radilica i njihovih voštanih žlezda. Stvaraju ga lučenjem voštanih žlezda kako bi napravile saće. Kako bi lučile vosak pčelama je neophodan med i polenov orah. Vosak se ispušta iz voštanih žlezda u vidu tankog sekreta, a u dodiru sa vazduhom se stvrdnjava u obliku sitnih i providnih pločica.

Jojoba – prirodni emolijens, vraća koži vlagu i stvara efikasnu barijeru od štetnih uticaja spoljašnje sredine, vraća mekoću i elastičnost, sprečava pojavu suvih i bolnih zanoktica, a nokte hrani čineći ih čvršćim i sjajnijim.

Vitamin E – najotporniji je prema toploti, kiseoniku, oksidaciji i UV svetlosti. Deluje kao antioksidans u oksidoredukcionim procesima, a smatra se da životinje i čovek nisu sposobni da sintetišu ovaj vitamin. Kada govorimo o imunitetu ljudskog organizma, vitamin E podstiče izgradnju antitela, kao i njihovu aktivnost. Veoma je važan po ćelijski imunitet, pozitivno utiče na proizvodnju limfocita i negativno na supstance koje imaju štetan uticaj po limfocite.

Додатна информација

Zapremina

30ml